Logo
menu kruis

Energiecentrum De Bilt organiseert Zonnepanelen actie

27/09/2017

Hiermee sluit De Bilt aan bij de in gemeente Zeist lopende groepsaankoop zonnepanelen waarbij Green Recovery werd uitgekozen als beste leverancier.

Er is daarbij vooral geselecteerd op prijs, kwaliteit, maatwerk en lokale service. Ook in-dak-systemen zoals op de foto zijn ook mogelijk. Naast de gebruikelijke product en systeemgarantie is voor deze actie een rendementsgarantie afgesproken. Bovendien biedt de leverancier als een van de weinige zonnepanelenaanbieders een extra garantie via de Stichting Garantiefonds Zonne-Energie, een extra zekerheid voor de jaren dat het systeem op uw dak ligt.


Zonnepanelen zijn zeer gewild

De laatste jaren daalden de prijzen van zonnepanelen enorm terwijl het rendement toenam. Daardoor is de terugverdientijd nu veel lager geworden, ongeveer zes tot acht jaar. Bovendien is de salderingsregeling recent verlengd tot 2023. Deze indirecte subsidie en het feit dat de btw teruggevraagd kan worden maken een investering in zonnepanelen met een financieel rendement van ruim 8% nu zeer interessant.

 

Meedoen?

De actie loopt van 1 september tot 1 december en is zowel voor bedrijven als particulieren. Kijk voor actieprijzen en pakketten op www.energiecentrumdebilt.nl. Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Kijk op  http://debilt.zonnekaart.nl. Geen zonnepanelen mogelijk? Denk dan eens aan een Warmtepomp. In het informatiecentrum van Energiecentrum De Bilt kunt u het allemaal zelf beleven. Bezoek op afspraak, bel 06 53784144 of mail contact@energiecentrumdebilt.nl

 

 DSC00610 1

 

 

Zonnepanelen actie De Bilt