Logo
menu kruis

Zonnepanelen actie De Bilt

Energiecentrum De Bilt heeft zich aangesloten bij de actie ‘’Zon op Zeist’’. Deze door Mijn Groene Huis  geïnitieerde zonnepanelenactie is zeer succesvol gebleken. Green Recovery won zowel de uitvraag in Bunnik als in Zeist. Wij mogen met onze zonnepanelen actie De Bilt aansluiten aan op de voorwaarden van Zeist.

Prijsvoordeel

Samen inkopen betekent prijsvoordeel; de grotere hoeveelheid levert schaalvoordeel op én de leverancier kan efficiënter werken. Dat gaat niet ten koste van maatwerk want  de leverancier komt in dit geval thuis bij u langs en adviseert over hoeveel panelen er op het dak passen. U ontvangt een offerte op maat, terwijl u wel profiteert van het groepsvoordeel.

 

Garanties

Naast de product en systeemgarantie is voor deze actie een rendementsgarantie afgesproken. Bovendien biedt de leverancier als een van de weinige zonnepanelenaanbieders een extra garantie via de Stichting Garantiefonds Zonne-Energie (SGZE), een extra zekerheid voor de jaren dat het systeem op uw dak ligt.

 

Meedoen

De actie loopt van 1 september tot 1 december 2017 en is zowel voor bedrijven als particulieren. Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Kijk op  http://debilt.zonnekaart.nl. Geen zonnepanelen mogelijk? Denk dan eens aan een Warmtepomp. In ons informatiecentrum kunt u het allemaal zelf beleven. Bezoek op afspraak, bel 06 53784144 of mail contact@energiecentrumdebilt.nl

 

Actieprijzen en basispakketten zonnepanelen installaties

Hieronder staan prijzen van basispakketten genoemd van veel voorkomende configuraties. Prijzen zijn indicatief voor een standaardsituatie. In de prakrijk wordt er altijd een offerte gemaakt op basis van uw situatie waardoor afwijkingen mogelijk zijn.

 


Bekijk hier de actie prijzen