Logo
menu kruis

Nieuwe zonnepanelen actie in De Bilt

01/04/2018

Hiermee sluit De Bilt aan bij de in gemeente Zeist lopende groepsaankoop zonnepanelen waarbij Green Recovery wederom werd uitgekozen als beste leverancier.

 

Er is daarbij vooral geselecteerd op prijs, kwaliteit, maatwerk en lokale service. Ook in-dak-systemen  zijn ook mogelijk. Naast de gebruikelijke product en systeemgarantie is voor deze actie een rendementsgarantie afgesproken. Bovendien wordt een extra garantie via de Stichting Garantiefonds Zonne-Energie geboden, een extra zekerheid voor de jaren dat het systeem op uw dak ligt.

 

De laatste jaren daalden de prijzen van zonnepanelen enorm terwijl het rendement toenam. Daardoor is de terugverdientijd nu veel lager geworden, ongeveer zes tot acht jaar. Bovendien is de salderingsregeling recent verlengd tot 2023. Deze indirecte subsidie en het feit dat de btw teruggevraagd kan worden maken een investering in zonnepanelen met een financieel rendement van ruim 8% nu zeer interessant.

 

Meer informatie kun u aanvragen via www.energiecentrumdebilt.nl. Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Kijk op  http://debilt.zonnekaart.nl. Geen zonnepanelen mogelijk? Denk dan eens aan een Warmtepomp. In het informatiecentrum van Energiecentrum De Bilt kunt u het allemaal zelf beleven. Bezoek op afspraak, bel 06 53784144 of mail contact@energiecentrumdebilt.nl